Draagconsult € 35,- per uur

Wat is een draagconsult?

Tijdens een draagconsult leer ik je een knoop waar je graag de fijne kneepjes van wilt leren of ik kan je helpen met het op de juiste manier omdoen van bijvoorbeeld een SSC of je kan verschillende dragers passen om te zien wat het beste bij jou en je kindje past. Wij oefenen tijdens een consult in eerste instantie met een speciale draagpop. Zodra je jezelf zeker genoeg voelt kijken we of het het ook goed lukt met je eigen kindje.

Hoe lang duurt een consult en wat kost het?

Een doorsnee draagconsult duurt ongeveer 1 – 1,5 uur. Ik kan ook voor meerdere draagvragen tegelijk komen. Bijvoorbeeld je hebt problemen met het knopen van je doek en je wilt bijvoorbeeld een aantal dragers passen voor de toekomst of je hebt een andere drager die je niet goed afgesteld krijgt. Dit kan allemaal in 1 consult houd wel rekening met een uur tarief van € 35,- en hoe meer vragen er zijn hoe langer een consult uiteraard zal duren.

Waar vind het consult plaats?

Ik kom voor het consult bij je thuis. Dit is vaak voor ouder en kind vertrouwder en ook rustiger.

Reiskosten?

Binnen een straal van 10 km vanaf Groenlo reken ik geen reiskosten. Daarna reken ik wat ik volgend de site van de ANWB aan brandstof kwijt ben aan reiskostenvergoeding.

Een gedachte over “Draagconsult € 35,- per uur

  1. Pingback: Uitgebreid draagconsult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *