Uitgebreid draagconsult

Wat is een uitgebreid draagconsult?

Bij een uitgebreid consult leer ik je net als bij een normaal consult een gewenste knoop of help ik je met problemen bij het correct aanspannen van een drager of kun je meerdere dragers passen om de drager te kunnen vinden die het beste bij jou en je kindje passen. Het verschil is dat ik je bij een uitgebreid draagconsult meer achtergrond informatie geef dan bij een standaard consult.

Waarom meer informatie?

Sommige ouders voelen zich onzeker over de keuze om te gaan dragen. Vaak komt dit door mensen uit de directe omgeving die commentaar geven op het dragen. Om een paar voorbeelden te noemen van commentaren:

  • Je beperkt je kind in z’n ontwikkeling, zo leert het nooit kruipen/lopen
  • Je verwent je kind, je kind kan strals nooit meer zonder je.
  • Valt ie er zo niet uit?
  • Is ie alweer ziek? Dat komt door die draagdoek

Komen dit soort commentaren je bekend voor en zou je graag meer informatie willen waarom dragen wel goed is? Tijdens een uitgebreid consult geef ik je alle informatie om jezelf te kunnen verdedigen tegen dit soort commentaar met onderbouwde informatie die ik je geef met behulp van voorbeelden en afbeeldingen. Dat je je kind niet te kort doet, maar juist helpt in zijn ontwikkeling en gezondheid door te dragen. Zodat jij en je kindje rustig kunnen genieten van het dragen.

Waarom deze informatie niet tijdens een standaard draagconsult?

Niet iedereen heeft behoefte om uitgebreide informatie te krijgen. De extra uitleg en informatie is erg uitgebreid en neemt iets minder dan een uur in beslag waardoor een uitgebreid draagconsult al snel ruim 2 uur duurt.

Kosten?

Een uitgebreid draagconsult kost net als een gewoon draagconsult € 35,- per uur.

Voor meer informatie zie: Standaard draagconsult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *